Workshop Terrarium maken in een fles

05 web terrarium.jpg

Maak samen met Judith Baehner van Het Groenlab je eigen mini-ecosysteem in een fles. Dat klinkt misschien ingewikkeld, maar eenmaal gemaakt heb je er geen omkijken meer naar. 

De flessen die we gaan maken zijn 5 liter. De workshop duurt 2 uur. Je krijgt hierbij instructie over hoe het werkt en hoe je zelf de fles kunt maken. Daarna gaan we aan de slag. Aan het einde van de workshop neem je je eigen fles mee naar huis.  


Zaterdag 5 oktober | Greennest Gallery
13.00 - 15.00 uur
€ 66,00 p.p. incl. materiaal


workshop 15 sept.jpeg

Over Het Groenlab

Judith Baehner is een echte ‘greenie’. Zij is oprichter en eigenaar van Het Groenlab, een plek waar esthetisch groen design, interieur, eten, en mode samenkomen om je te inspireren. Re-Connect en Re-Love Nature. Judith inspireert mensen over de hele wereld met haar passie voor groen als stylist, auteur, plantgoeroe, plantarchitect, designer en docent. Haar laatste boek Wonderplants 2 verscheen in juli 2018. In november 2017 kwam haar boek Groen in Glas, over Terrariums en meer uit.

Praktische informatie

Je vindt de Greennest Gallery in een van de tropische kassen van de Botanische Tuinen. Dit is zo'n vijf minuten lopen vanaf de ingang. Je volgt de bordjes 'Tropische kassen'. Om de Botanische Tuinen binnen te komen moet je langs de receptie. Je ticket geldt als entreebewijs. Ook met een Museumkaart, UU- of HU-collegekaart of campusmedewerkerkaart kun je gratis naar binnen.