Workshop: Groeistof

Wist je dat je verf kunt maken van bloemen, bladeren en zelfs van groente? Tijdens de workshop Groeistof ga je onder begeleiding van een heuse kunstenares aan de slag met het maken van plantaardige verf. En daarmee ga je prachtige kunstwerkjes maken op textiel. Heb je een boodschappentasje van professor Billenklap gekregen? Dan kun je die meenemen om te versieren! 

De volgende Groeistof-workshop is op woensdag 29 augustus. Kijk hieronder voor meer informatie over de inhoud van de workshop. Ook zijn er workshops op de volgende data: zaterdag 15 september en woensdag 14 november. 

 
 
IMG_9665.jpg

Workshop Groeistof woensdag 29 augustus (15.30 - 17.00 uur)

Wil je iets bijzonders doen op een woensdagmiddag? Kom dan naar deze plant-aardige workshop in Greennest Gallery in de Botanische Tuinen Utrecht. Onder leiding van Christa ten Brinke en Jesse Boeyen (twee echte kunstenaressen) ga je gekleurde verf maken van organische materialen. Voor kinderen van 6-10 jaar. 

 
IMG_9638.jpeg

Foto-verslagje Try-out workshop Groeistof 

Op 7 mei was de try-out voor de workshop Groeistof. Acht kinderen deden mee. Het was supergezellig en de resultaten waren prachtig. Klik hieronder voor een fotoverslagje. Zo heb je meteen een idee van wat je kunt verwachten bij de volgende workshop! 

 
AS 3.jpeg

Zelf aan de slag! Aardappelstempels 

Ben je in een creatieve bui en wil je thuis aan de slag met natuurlijke knutselmateriaal? Probeer dan eens om aardappelstempels te maken. Dat is helemaal niet moeilijk!