Workshop: Terrarium maken in een fles

Zaterdag 15 september 2018

5 liter fles - klein.jpg

Maak samen met het Groenlab je eigen mini-ecosysteem in een fles. Dat klinkt misschien ingewikkeld, maar eenmaal gemaakt heb je er geen omkijken meer naar. 

De flessen die we gaan maken zijn 5 liter. De workshop duurt 2 uur. Je krijgt hierbij instructie over hoe het werkt en hoe je zelf de fles kunt maken. Daarna gaan we aan de slag. Aan het einde van de workshop neem je je eigen fles mee naar huis.  

Prijs: € 65,00 p.p. incl. materiaal
Tijd: 13.00-15.00 uur
Locatie : Greennest Gallery in de Botanische Tuinen
(Koop je kaartje via de knop onderaan de pagina)

Let op: Je vindt de Greennest Gallery in een van de tropische kassen van de Botanische Tuinen. Dit is zo'n vijf minuten lopen vanaf de ingang. Je volgt de bordjes 'Tropische kassen'. Om de Botanische Tuinen binnen te komen, moet je langs de receptie. Als je een Museumkaart, UU- of HU-collegekaart hebt of een campusmedewerkerkaart, dan kun je hiermee gratis naar binnen. Heb je dit niet, geef dit dan aan in de ticketshop en we sturen je een speciale toegangsvoucher voor die dag. 


Over Het Groenlab

Judith Baehner is een echte ‘greenie’. Zij is oprichter en eigenaar van Het Groenlab, een plek waar esthetisch groen design, interieur, eten, en mode samenkomen om je te inspireren. Re-Connect en Re-Love Nature. Judith inspireert mensen over de hele wereld met haar passie voor groen als stylist, auteur, plantgoeroe, plantarchitect, designer en docent. Haar laatste boek Wonderplants 2 verscheen in juli 2018. In november 2017 kwam het boek Groen in Glas, over Terrariums en meer uit.

Op dezelfde dag (15 sept) van 11.00 - 12.00 uur verzorgt Judith ook Het Plantenlab, waarin ze je alles vertelt over de verzorging van kamerplanten. Bij deelname aan beide workshops betaal je voor Het Plantenlab € 7,50 in plaats van € 12,50. Lijkt je dit wat? Koop dan het combiticket in de ticketshop!