IMG_6528.jpg
180814©AnnelienNijland1775.jpg
180814©AnnelienNijland1601.jpg

How are you growing?

Dit is geen kunstwerk, al lijkt het wel zo. Het is een plant. Het is de Kalanchoë Tubiflora uit Madagaskar. Ze wordt ook wel Moeder van Duizenden genoemd, omdat de plant aan de lopende band nieuwe baby's maakt aan de punten van haar bladeren. Als ze groot genoeg zijn, vallen ze op de grond waar ze uitgroeien tot nieuwe plantjes. 

Misschien wist je dat niet. Maar nu weet je het wel. En dat is precies waar How are you growing? voor staat. Kennis over groen delen. Kunst aan groen koppelen. Design met groen verenigen. De mens weer onderdeel laten voelen van de natuur. Dat klinkt diep. Maar eigenlijk is het heel normaal. Heel natuurlijk zeg maar. 

How are you growing? is er voor jong en oud. Voor de Utrechter en voor iedereen daarbuiten. Voor mensen met groene vingers en mensen die denken dat alles onder hun handen het leven laat. 

Je kunt bij How are you growing? terecht voor: 

Heb je vragen aan of over How are you growing? 
Kom gerust een keer langs in de Botanische Tuinen of bel met Karima Benali op 06-28140780. Je kunt ook mailen naar info@howareyougrowing.nl of je hier inschrijven voor de nieuwsbrief. Hopelijk tot gauw?