Plantenlab: Hoe verzorg ik mijn kamerplant?

Zaterdag 15 september 2018

Wil je weten hoe je je huis omtovert tot een lekkere jungle en weet je niet zo goed hoe je dat doet of hoe je je kamerplanten verzorgt? Dan is dit je kans om alle in en outs over planten te weten te komen en een gezonde groene omgeving van je huis te maken. Je leert waar je je plant neer moet zetten, hoeveel water je plant nodig heeft en wat je kunt doen als je plant het niet zo lekker doet. 

Judith van het Groenlab neemt je mee in de wereld van de kamerplant en leert je de fijne kneepjes door met passie te vertellen over planten en verzorging. 

Plantenlab.png

Prijs: € 12,50 p.p. (koop je kaartje via de knop onderaan de pagina)
Studenten: € 10,00 p.p.
Tijd: 11.00 - 12.00 uur
Locatie: de Greennest Gallery in de Botanische Tuinen Utrecht

Let op: Je vindt de Greennest Gallery in een van de tropische kassen van de Botanische Tuinen. Dit is zo'n vijf minuten lopen vanaf de ingang. Je volgt de bordjes 'Tropische kassen'. Om de Botanische Tuinen binnen te komen, moet je langs de receptie. Als je een Museumkaart, UU- of HU-collegekaart hebt of een campusmedewerkerkaart, dan kun je hiermee gratis naar binnen. Heb je dit niet, geef dat dan aan in de ticketshop en we sturen je een speciaal vrijkaartje om binnen te komen. 

Over Het Groenlab

Judith Baehner is een echte ‘greenie’. Zij is oprichter en eigenaar van Het Groenlab, een plek waar esthetisch groen design, interieur, eten, en mode samenkomen om je te inspireren. Re-Connect en Re-Love Nature. Judith inspireert mensen over de hele wereld met haar passie voor groen als stylist, auteur, plantgoeroe, plantarchitect, designer en docent. Haar laatste boek Wonderplants 2 verscheen in juli 2018. In november 2017 kwam het boek Groen in Glas, over Terrariums en meer uit.

 

Na deze workshop geeft Judith ook nog een workshop Terrarium maken. Bij deelname aan beide workshops betaal je voor Het Plantenlab € 7,50 in plaats van € 12,50. Lijkt je dit wat? Selecteer dan het combikaartje in de ticketshop!