180814©AnnelienNijland1385.jpg
180814©AnnelienNijland1392.jpg
_V9A7282.jpg

Kom langs in de nieuwe plantenzaak in de Botanische Tuinen van Utrecht

How are you growing? is sinds 1 maart 2018 gehuisvest in de Greennest Gallery in de Botanische Tuinen van Utrecht. In deze voormalige onderzoekskas in het tropische kassencomplex van de Tuinen vind je een breed aanbod aan kamerplanten die je niet zomaar overal tegenkomt. Maar natuurlijk kan je er ook terecht voor de meer gangbare groeiers die je huis een fijne natuurlijke touch geven. En wat ook mooi meegenomen is: je krijgt bij elke aankoop achtergrondinformatie bij de plant en een uitgebreide instructie voor de verzorging. Bij mooie planten horen natuurlijk ook mooie potten en accessoires. Ook daarin voorziet de Greennest Gallery volop.

En alsof dat niet genoeg is: op deze plek kan je je ook laten informeren over groene wandsystemen of andere innovatieve oplossingen voor meer groen op kantoor. Oplossingen die hun relaxte werking thuis overigens ook niet missen.

Bij de Greennest Gallery spelen de planten de hoofdrol. In de winkel wordt daarom gefocust op zeven functionaliteiten van groen die bijdragen aan het welzijn: acoustic, breathe, easy, grow, humidify, relax en smart space. Klik hier voor meer informatie per thema.