In de media

How are you growing? is ook weleens in het nieuws. Dat is fijn, want zo kunnen we nog meer mensen enthousiasmeren over het belang van planten in ons leven. Hieronder vind je een selectie van artikelen en filmpjes waarin de missie van How are you growing? en/of de drijfveren van Karima zijn uitgelicht.


AD_lowres.jpg

Algemeen Dagblad Utrecht

Dat was even schrikken, om zo ‘in your face’ in het Algemeen Dagblad te staan. Maar na de eerste schrik was de waardering groot voor het open en eerlijke interview dat Maarten Venderbosch in de weekendbijlage van 6 januari 2019 publiceerde.

Lees hier het artikel.


Koffietijd - Karima deelt haar plantenkennis.png

Koffietijd

Op 15 oktober 2018 was Karima te zien in het programma Koffietijd. Hoewel ze liever heeft dat de planten centraal staan en niet zijzelf, deelt ze hier haar plantenkennis ‘op de Stip’.

Bekijk het item op Koffietijd.


Trouw - Karima aan het werk .jpeg

Trouw

Op 6 oktober 2018 stond er een artikel in Trouw over het ontstaan van How are you growing?

Lees hier het artikel.


Indebuurt.jpg

Indebuurt Utrecht

In juli 2018 kwam de eerste echte zichtbaarheid. Een enthousiast artikel online via Indebuurt Utrecht. Janine wist een leuk verhaaltje te schrijven na de eerste voorzichtige schreden.

Lees hier het artikel.


Mila+Alex.jpg

Alex

In de april editie van het wijkbladje Alex van het Oranjecomité Oost Utrecht werd het eerste artikel over How are you growing? gepubliceerd. En zo was de kop er af.

Lees hier het artikel.