In de media

How are you growing? is ook weleens in het nieuws. Dat is fijn, want zo kunnen we nog meer mensen enthousiasmeren over het belang van planten in ons leven. Hieronder vind je een selectie van artikelen en filmpjes waarin de missie van How are you growing? en/of de drijfveren van Karima zijn uitgelicht.


AD_lowres.jpg

Algemeen Dagblad Utrecht

Dat was even schrikken voor Karima, om zo ‘in her face’ in het Algemeen Dagblad te staan. Maar na de eerste onwennigheid bleek de waardering van de lezers groot voor het open en eerlijke interview dat Maarten Venderbosch in de weekendbijlage van 6 januari 2019 publiceerde.

Lees hier het artikel.


Koffietijd - Karima deelt haar plantenkennis.png

Koffietijd

Op 15 oktober 2018 was Karima te zien in het programma Koffietijd. Hoewel ze liever heeft dat de planten centraal staan en niet zijzelf, deelt ze hier haar plantenkennis ‘op de Stip’.

Bekijk het item op Koffietijd.


Trouw - Karima aan het werk .jpeg

Trouw

Op 6 oktober 2018 stond er een artikel in Trouw over het ontstaan van How are you growing? Het is klaarblijkelijk bijzonder wanneer iemand op zijn 40ste besluit het roer om te gooien en onrustige wateren in te ruilen voor een groen vasteland.

Lees hier het artikel.


Indebuurt.jpg

Indebuurt Utrecht

In juli 2018 kwam de eerste echte zichtbaarheid. Journaliste Janine Guijt schreef een enthousiast artikel voor Indebuurt Utrecht. Zo leverde ze een belangrijke eerste bijdrage aan de eerste voorzichtige schreden van Karima in het publieke domein.

Lees hier het artikel.


Mila+Alex.jpg

Alex

In de april editie van het wijkbladje Alex van het Oranjecomité Oost Utrecht werd het eerste artikel over How are you growing? gepubliceerd. En zo was de kop er af voor alles wat nog zou komen.

Lees hier het artikel.