Green Office Utrecht

In 2018 werkte de Green Office Utrecht al samen met How are you growing? met de organisatie van twee stekjesmiddagen. De Green Office is een platform voor studenten en werknemers van de Universiteit Utrecht waar duurzame ideeën worden gevormd, plannen worden gemaakt en projecten worden gelanceerd, allemaal met het doel om de universiteit duurzamer te maken. Ze maken studenten en medewerkers bewust van wat de universiteit heeft bereikt op het gebied van duurzaamheid en wat de verdere ambities van de UU zijn op dit gebied.

De samenwerking was zo succesvol en beviel zo goed dat we in 2019 intensiever gaan samenwerken. Naast de stekjesmiddagen willen we twee andere projecten opstarten en een paar guerilla-acties uitvoeren op de campus. Dit alles om studenten en medewerkers te verleiden meer duurzame keuzes te maken, maar ook om de mensen daarbuiten wakker te schudden over het belang van de natuur voor het welzijn van de mens.

De eerstvolgende stekjesmiddag vindt plaats op donderdag 29 november in de Greennest Gallery. Het event is bedoeld voor studenten en duurt van 12.00 t/m 16.00 uur. Op zowel donderdag als vrijdag 30 november geniet je als bezoeker bovendien van een leuke winterkorting van 10% tot 15% op alle planten en potten. Kom je nog gauw een kijkje nemen vóór de wintersluiting vanaf 1 december? Op 1 maart 2019 gaan we weer open.


Green office.jpg