Adopt-a-plant

02 web adopt-a-plant.jpg

Ook in 2019 organiseert How are you growing? in samenwerking met Green Office Utrecht speciaal voor studenten en medewerkers van de UU/HU een aantal stekjesmiddagen in de Greennest Gallery in de Botanische Tuinen Utrecht. Studenten en medewerkers kunnen op desbetreffende dagen gratis stekjes ophalen van diverse planten, waaronder succulenten, inclusief verzorgingstips.


Vrijdag 29 november | Greennest Gallery
12.00 - 16.00 uur (vrije inloop)
Gratis op vertoon van je UU/HU-collegekaart of medewerkerskaart.


Stekjes 2.jpeg

Over de Green Office

De Green Office is een platform voor studenten en werknemers van de Universiteit Utrecht waar duurzame ideeën worden gevormd, plannen worden gemaakt en projecten worden gelanceerd, allemaal met het doel om de universiteit duurzamer te maken. Ze maken studenten en medewerkers bewust van wat de universiteit heeft bereikt op het gebied van duurzaamheid en wat de verdere ambities van de UU zijn op dit gebied. How are you growing? sluit graag aan op deze ambities.

Praktische informatie

Je vindt de Greennest Gallery in een van de tropische kassen van de Botanische Tuinen (Budapestlaan 17). Dit is zo'n vijf minuten lopen vanaf de ingang. Je volgt de bordjes 'Tropische kassen'. Om de Botanische Tuinen binnen te komen, moet je langs de receptie. Met een Museumkaart, UU- of HU-collegekaart of een campusmedewerkerkaart kun je gratis naar binnen.